Welke betaalmethoden kan ik gebruiken?

Bij Me & Martin kun je op de volgende manieren betalen:

 iDeal

Met iDeal betaal je direct en op een veilige manier het openstaande bedrag voor jouw bestelling.

Creditcard
Als je kiest voor een betaling met creditcard, geef je eerst aan welk type creditkaart of debitkaart je wilt gaan gebruiken. Vervolgens vul je je creditcardnummer, vervaldatum, CID/CVC-code en eventueel een extra wachtwoord in. 

Bancontact / Mister cash

Voor onze Belgische klanten hebben we deze betaalmogelijkheid. Hiermee betaal je direct en op een veilige manier het openstaande bedrag voor jouw bestelling.

Giropay

Voor onze Duitse klanten hebben we deze betaalmogelijkheid. Hiermee betaal je direct en op een veilige manier het openstaande bedrag voor jouw bestelling..

Achteraf betalen met Klarna
Klarna is een betaalmethode waarmee je de mogelijkheid hebt de kosten voor jouw bestelling later te betalen. De maximale termijn hiervoor is 30 dagen.

Klarna voert voor Me & Martin het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale factuur van Klarna ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen, voert Klarna een gegevenscontrole uit. Klarna hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de Klarna website.

Fashioncheque

Wanneer je in het bezit bent van een Fashioncheque kun je ook hiermee je bestelling betalen. De Fashioncheque is niet in te wisselen voor geld.

 

Hoe gebruik in mijn kortingscode of cadeaukaart?

Kortingscode
Een kortingscode kun je op de betaalpagina toepassen. De kortingscode voer je bij “pas kortingscode toe” in. Per bestelling kun je één kortingscode gebruiken. 
- Shoptegoed in de vorm van een code kan niet worden gebruikt i.c.m. een kortingscode.
- Kortingscodes kunnen niet achteraf verrekend worden.

  

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze klantenservice staat iedere werkdag voor je klaar van 09:00 tot 21:00.

© 2022 - 2023 Me & Martin | sitemap | rss