Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling geleverd wordt?

Wij doen er uiteraard alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk te versturen. Wanneer je jouw bestelling op werkdagen voor 17:00 plaatst, verzenden we jouw pakketje dezelfde dag nog met PostNL.* PostNL bezorgd pakketten normaal gesproken op de eerstvolgende bezorgdag (maandag t/m zaterdag), maar altijd binnen 2 bezorgdagen. Op track & trace en in je PostNL-app vind je de laatste informatie over je pakket. 

* m.u.v. pre orders.

 

Moet ik de verzendkosten betalen?

Bestellingen binnen Nederland

Bij Me & Martin is de verzending binnen Nederland gratis.

Bestellingen buiten Nederland
De verzendkosten voor een bestemming buiten Nederland kunnen afwijken en verschillen per locatie. Deze worden automatisch doorberekend in het bestelproces.

 

Kan ik mijn bestelling volgen?

Zodra je pakketje klaar is voor verzending ontvang je een e-mail met daarin een link, via deze link kun je de zending volgen.

 

Wat moet ik doen als ik op het moment van bezorging niet thuis ben? 

De bezorger geeft jouw pakket dan af bij de buren. Of bij een PostNL-punt in de buurt. De bezorger laat een kaartje voor je achter met een ‘niet-thuiscode’. Met deze code kun je op track & trace zien waar je je pakket kunt ophalen.

 

Mijn bestelling is nog niet geleverd, wat nu?

Dit kan een aantal redenen hebben:

- Het kan zijn dat jouw pakket vertraging heeft opgelopen bij de vervoerder. Wij adviseren daarom eerst om goed de track & trace code te bekijken. Hierin staat aangegeven wat de status is van de levering. 

- Tijdens feestdagen, acties & sale kan de verwerking van jouw bestelling iets langer duren. Dit is hooguit 1 - 2 werkdagen.

- Heb je een pre order besteld? Dan is de levertijd doorgaans 5 - 7 dagen. Je ontvangt een verzendbevestiging per e-mail wanneer wij jouw pakketje hebben verzonden. In de productomschrijving van het item staat duidelijk aangegeven wanneer het om een pre order gaat.

- Heb je een pre order samen met andere items besteld? Dan kan het zijn dat wij jouw gehele bestelling in een keer naar je versturen. De levertijd van jouw bestelling is dan 5 - 7 dagen. Wil je de andere items uit jouw bestelling eerder ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice of gebruik de Live Chat op onze website. 

 

Wanneer wordt mijn pre-order bezorgd?

In de productomschrijving staat aangegeven wanneer we het product verwachten te versturen. Doorgaans is de levertijd van een pre order 5 - 7 dagen. Je ontvangt een verzendbevestiging per e-mail zodra wij jouw pakketje hebben verzonden.

 

Binnen welke termijn wordt mijn retourzending verwerkt?

Wij doen er uiteraard alles aan om jouw retourzending zo snel mogelijk te verwerken. Doorgaans is dit al binnen 1 - 2 dagen nadat wij jouw retour ontvangen hebben. Zodra we jouw retourzending verwerkt hebben sturen we je daarvan een bevestiging per e-mail. Hou er rekening mee dat na de verwerking van jouw retour het nog een aantal dagen kan duren voordat de terugbetaling verwerkt is door onze betaalprovider.

 

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze klantenservice staat iedere werkdag voor je klaar van 09:00 tot 21:00.

© 2022 - 2023 Me & Martin | sitemap | rss