Wat is de retourtermijn?

Je hebt het recht jouw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. 

 

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Voldoet een artikel helaas niet helemaal aan jouw verwachtingen? Er zijn 2 opties om je pakket terug te sturen:

1. Gratis retourneren op ons kantoor in Hillegom

1. Je kunt (op afspraak) je retour langsbrengen op ons kantoor in Hillegom. Stuur een mailtje naar klantenservice@meandmartin.com om een afspraak te maken.

2. Neem de originele verpakking samen met de meegeleverde pakbon uit het pakket mee naar het kantoor.

3. Je ontvangt een bevestiging per e-mail wanneer je pakket verwerkt is. Dit duurt 5 - 7 werkdagen.

2. Op eigen kosten retourneren

1. Verpak de artikelen samen met de pakbon in de originele verpakking en plaats deze in de verzenddoos. Vermeld het volgende verzendadres op de doos:

Me & Martin

Satellietbaan 20H

2181 MH, Hillegom

The Netherlands

2. Geef het pakket af bij je dichtstbijzijnde postkantoor. Bewaar het verzendbewijs goed.

3. Je ontvangt een bevestiging per e-mail wanneer je retourzending verwerkt is. Dit duurt 5 - 7 werkdagen.

 

Is het mogelijk om een sale product te retourneren?

Indien online (sale)aankopen niet aan de verwachtingen voldoen, kun je deze retourneren. Voor sale items geldt hetzelfde retourbeleid als niet-sale items.

 

Wat is jullie retourbeleid?

Je hebt het recht om binnen een termijn van 30 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 30 dagen na de dag waarop jij of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. 

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen*.

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om jouw mededeling betreffende de  uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping

Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief verzendkosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van jouw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van jouw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien je slechts een deel van jouw bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort.

Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zullen jou voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor eigen rekening. 

Retouradres

Me & Martin

Satellietbaan 20H

2181 MH, Hillegom

The Netherlands


Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Zolang een artikel zich nog in de originele staat bevindt kun je jouw aankoop binnen 30 dagen na ontvangst retourneren met inachtneming van de onderstaande regels. Geen van deze regels beïnvloed je wettelijke rechten.

- Retourzendingen die wij binnen 30 dagen ontvangen worden volledig terugbetaald via de oorspronkelijke betaalmethode.

- Wij accepteren geen retouren voor ongewenste artikelen na de hierboven genoemde retourperiode. Als je deze toch probeert te retourneren, moeten we die artikelen helaas naar je terugsturen en je vragen de verzendkosten te betalen.

We streven ernaar om je binnen 7 dagen na verwerking van het geretourneerde artikel terug te betalen.

Originele staat
Hygiëne en de veiligheid van al onze klanten zijn erg belangrijk voor ons. Als onderstaande producten geen verzegeling bevatten en geopend worden, beschadigd zijn of er kaartjes ontbreken dan kan waardevermindering in rekening worden gebracht maar gaat de uitzondering op het herroepingsrecht niet op. Producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken zijn uitgezonderd van het herroepingsrecht:
 

  • Cosmetica
  • Ondergoed
  • Badmode
  • Mondkapjes
  • Oorbellen


Let op, bovenstaande items waarvan de verzegeling is verbroken en/of de hygiene sticker niet meer aanwezig is worden niet in behandeling genomen en ongefrankeerd teruggestuurd!

Verantwoordelijkheid
Geretourneerde artikelen zijn jouw verantwoordelijkheid totdat ze bij ons zijn, dus zorg ervoor dat ze op de juiste manier zijn ingepakt en onderweg niet beschadigd kunnen raken. Vraag hierom ook altijd een bewijs van verzending, voor het geval dat je contact met ons hierover moet opnemen.

 *Je kunt hiervoor gebruik maken van het modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht.

© 2022 - 2023 Me & Martin | sitemap | rss